Post by ininlujakerg on Mar 13, 2022 4:03:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPse for Android devices ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPse for Android devices IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ FPse for Android devices 2022 version ▞▞▞
Během dvou dnů se mi zhroutily dvě hry. Což může být u RPG zničující
Nedaří se mi zprovoznit ovladač PS4, velká škoda, protože všechno ostatní funguje jako úprava ve snu, jo, nejde mi to přes bluetooth. oficiální podložka
Zaplatil jsem za to a teď to nefunguje, co se děje vývojáři
Toto se nyní stalo mou aplikací „Go to“ pro emulaci PlayStation na mém Hauwei P20. Prakticky automatické nastavení a velmi pěkné rozhraní. Při hraní her Resident Evil jsem nenašel vůbec žádné problémy, emuluje téměř dokonale. Skvělá práce, děkuji!
Stejně snadné a hladké jako jiné skvělé emulátorové aplikace, ale pro PlayStation. Doporučil bych každému, kdo hledá emulátor PlayStation
aplikace přestane fungovat a nemůže najít hry. chtělo by vrácení peněz
Perfektní 👍 Vše jede jak má. Tuhle aplikaci používám už asi 2 roky a od té doby se toho hodně změnilo každopádně né vše jede úplně v pohodě, protože prostě některé hry nerozjedete na starších zařízeních každopádně případné snížení grafiky vám vždy pomůže. Ale i Některé hry zvládnete rozjet i na horších zařízeních (Testováno na tabletu Asus Android 4.2.2) Pokud máte mobil, který má alespoň Android 7 tak rozjedete snad vše doporučuju 10/10
Zdaleka nejlepší aplikace pro hry ps1, která má vše, co potřebujete pro hraní na cestách
Fantastický emulátor!! Jediné, co mě zajímá, je ovládání na obrazovce, trochu to bolí, ale plně to chápu... je to dotykový ovladač PS1 omotaný kolem obrazovky, co uděláte. Brzy si pořídím bluetooth ovladač a pak to bude perfektní. Stále 5 hvězdiček!! Miluji to!
Cheerleader Champion Dance Off Симулационни hrdz
Nefunguje dobře na Nexus 7. Hry se hrají skvěle, ale emulátor má velké problémy. Zdá se, že nastavení se neuloží, savestates funguje asi 20% času, není zde možnost zámku otáčení, tlačítka L1L2R1R2 zmizí v režimu na šířku a emulátor se restartuje a spadne poměrně často. Je otravné pokaždé chodit do mých nastavení a spoléhat se na ukládání ve hře místo savestates. Spousta těchto problémů je pro mě zlomová. Utratil jsem za to čtyři dolary, takže doufám, že bude aktualizace.
FPse for Android devices Jocuri obișnuite msbd
vše je perfektní, až na některé chyby (aplikace se otevírá velmi pomalu, pokud se aplikace ukončí při příštím zhroucení aplikace při pokusu o načtení her)
Analogová dotyková obrazovka sotva funguje a vždy skončí pomocí dpad ...
NELZE HRÁT OFFLINE. Nepřibližovat se! Škoda, býval to nejlepší emulátor... teď patří do odpadu. Od hrdiny k nule.
Doufám, že si s ním vystačíte s emulátorem pocketstation pro 100% kompatibilitu s Final Fantasy VIII a dalšími hrami, kde si můžeme vytvořit vlastní 3místné ID číslo, stejně jako to udělala Sony s PS Vita. Děkujeme za skvělý emulátor PS zde v Google Store. Už jsem hrál Chrono Cross a Chocobo Racing. Je to opravdu skvělý emu pro Android. Doufám, že Pocketstation bude brzy implementován. Víc energie.
zpočátku to bylo těžké, dokud jsem nepřišel na to, jak stáhnout bios. Opravdu se mi to líbí. stále se snažím pohrát si s nastavením videa, aby to při otočení vypadalo lépe.
Nastavení se každých pár minut na SHIELD portable poškodí, což mě nutí resetovat všechna nastavení znovu a znovu a znovu! Program byl odinstalován a přepnul jsem na ePSXe!
Až do nedávné aktualizace by vždy dal pět hvězdiček. Nyní hra neustále padá. Pixel 4xl.
Stále potřebuje práci, poslední aktualizace způsobila problémy s výkonem a zadrhávání a již to není tak hladké jako dříve. Na mém štítovém tabletu K1 nemohu aplikaci přesunout do externího úložiště, všechny ostatní emulátory to podporují, takže prosím aktualizujte aplikaci, aby bylo možné ji přesunout do externího úložiště SD pod Android 6 marshmallow
Funkční a super obraz
tento emulátor hraje hry perfektně a je úžasný, ale bohužel je k ničemu, pokud hodně cestujete, potřebuje neustálý internet nebo jsou vaše hry zničené černým pruhem s nápisem, že kontrola licence selhala, takže je nehratelné Zaplatil jsem za to myšlením, že bych mohl hrát své hry při létání nebo ve Španělsku, ale nemůžu být k ničemu, pokud nejste připojeni k internetu, což není přesně to, co chcete od emulátoru
Dlouholetý uživatel. Funguje dost dobře, ale pokud nemáte připojení, nemůžete jej spustit (míra pirátství). Kdybych věděl, že bych si to nikdy nekoupil, protože 90 % používám, když cestuji letadlem bez spojení. Pravděpodobně vyhodím tento odpad už jen z tohoto důvodu. Jediný důvod, proč jsem to ještě neudělal, je ten, že jsem chtěl zhodnotit své peníze.
Nejlepší emulátor na obchod play konečně můžu zase hrát tekkena 3 pro ty co neví jaký soubory to bere tak to bere ISO, BIN, IMG (akorát škoda že nejde NHL 2001 a soubory zip a rar)
můžeš prosím udělat ps2 verzi?
Vývojář by měl upgradovat nastavení zvuku a hru Bug freeze. Udělejte to, pak vám dám 5 hvězdiček. Také, že jsem si ji již zakoupil, ale moje paměťová karta nefungovala, když jsem se pokusil uložit hru.. proč? I když se pokusíte resetovat, odinstalovat a nainstalovat, hru stále nelze uložit.
Nostalgie
FPSE je velmi rychlý a zobrazuje hry ve vynikající kvalitě. Funkce virtuální reality však nefunguje tak, jak by měla. Mohli byste prosím toto nastavení v budoucnu zlepšit? Možná něco jako VR MAME. Používal jsem s aplikací gear vr Phonecast, ale spolu se vstupním zpožděním trochu zaostává. v této aplikaci to samozřejmě není Smooth. Od S8 G. Úpravy: se současnou pevnou VR to za chvíli pociťuje hodně nepohodlí v očích. chce to pořádnou VR. Díky předem.
Proste neni obcas nad to zahrat si klasiku s ps1. Az na to ze obcas vypadava zvuk tak hodne povedene.
Dříve to nebylo skvělé, ale aktualizovalo se o tolik věcí. Na mém Galaxy Note 4 Edge už nefunguje celá obrazovka.
Líbí se mi, že můžu hrát staré hry na ps1, které jsem hrával, když jsem byl dítě, ale z nějakého důvodu se zlověstné krupobití králi hodně hroutí, ale některé hry se mi často dostaly do práce, zajímalo by mě, jestli to bylo něco, co bych mohl opravit v nastavení lol, ale úžasná aplikace!
nebude spouštět Yu-Gi-Oh Forbidden Memories. jediná hra, kterou jsem chtěl hrát. stále mrzne, když začnu novou hru... dal bych více hvězdiček, ale to je jediná hra, kterou jsem si chtěl zahrát...
V poslední době jsem hrál 2 hry. Vagrant Story a Front Mission 3. U prvního z nich je problém s 'Quick Save' a 'Quick Load'. Vagrant Story vyžaduje, abyste při použití kontejneru měli přístup k paměťové kartě. Použití rychlého uložení a rychlého načtení může mít za následek, že hra nebude schopna najít uloženou paměť a tím pádem ztratíte všechny položky. U toho druhého hra několikrát zamrzla. Mám unavenou verzi souboru hry pro USA i EU, ale výsledek je stejný. Několikrát snímková frekvence klesne velmi nízko. Objevují se také občasné případy, kdy fpse právě spadlo při přehrávání FM3.
Miluji to. Naprosto stojí za peníze Koupil jsem to a je to úžasné. Hraje hry perfektně a synchronizuje se s mým ovladačem Bluetooth hned po vybalení. Miluji to.
Jako pád při hraní her. Savestate někdy nefunguje, takže ztrácím postup ve hře
Spousta her stále nefunguje
FPse for Android devices Опуштене yoa
Funguje velmi dobře a podporuje ukládání na vestavěnou paměťovou kartu i jednotlivé stavy ukládání. Umožňuje také měnit grafiku a má plnou podporu ovladače Bluetooth. Skvělé pro retro hry na PlayStationu. Stačí si stáhnout a nainstalovat soubory .ISO a můžete začít!
Líbí se mi, že je PSX k dispozici pro Android, mám tuto aplikaci už nějakou dobu a znovu jsem porazil všechny klasiky, které mám. I když s novou aktualizací bylo řečeno, že víření ovlivňuje, kde je opraveno pro ff7 s vysokým rozlišením, a to rozhodně NEJSOU! Obrazovka zčerná před vstupem do bitvy, takže tuto hru právě teď hraji znovu.
Aplikace se postupem času neustále zhoršovala a stala se nejhorší. Tento emulátor běží na mém novém Galaxy Note 9 nějak hůře než na mém OnePlus 3 před 2-3 lety. Opravdu docela zklamání
Toto je nejlepší aplikace pro hraní her psone za nejlepší peníze, které jsem kdy utratil, díky moc všem
Funkce cheatcode nefunguje,
Skvělý software, jakmile si v některých hrách vyřešíte pár drobných věcí, je úžasné, že teď může hrát Gran turismo 1 a 2 kdykoli a vzít si tablet s sebou kamkoli skvělý emulátor