Post by ininlujakerg on Mar 13, 2022 4:12:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout výdrž ▞▞▞
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulacije gwsl
To je v pořádku. Je třeba to přeložit a začíná to bez návodu. působí to velmi lineárně a nezdá se, že by šlo pouze o vývoj příběhu.
Skvělá hra, která si zatím užívá každou vteřinu, jen potřebuje discord server pro lepší komunikaci
Ano, vůbec žádné problémy. Tohle je skvělá hra. Skvělá hra na zabití času. Ne příliš těžké, ne příliš snadné a příjemné. moc se mi to líbí. Pokračujte v dobré práci vývojářů.
Úžasné
Udělejte si nárok na všechny truhly Vytvářejte více dungeonů, questů, Proveďte trvalé odstranění reklam automaticky si nárokujte truhlu a buff. Zvýšit kořist hrudníku a zvýšit rychlost poklesu hrudníku, aby bylo užitečné. Udělejte přisluhovače užitečnými
Zábavná nečinná aplikace! Je ještě pár věcí, které je potřeba přeložit do angličtiny. (tlačítko vpravo dole u bosse je pro "auto battle the boss") Dal jsem do toho asi 30m a nenarazilo to na paywall nebo tak něco. V současné době mám příliš mnoho aplikací, které hraji, ale DOPORUČUJI tuto hru.
Jsem tak rád, že jste opravili všechny chyby, které se objevily. Tohle je opravdu dobrá hra. Kromě toho divného dohazování v Pvp tato hra stojí za to lol.
Zábavná nečinná hra
Three Kingdoms: Warfare Strategi vds
Rychlé tempo, monstra lze snadno zabít
Zabugované offline odměny a obecně je hra velmi základní....nic zvláštního...
INFINITE HERO : 3D Idle RPG הדמיה igqd
Říká, že se nepodařilo načíst fakturační údaje nebo tak něco? Pak havaruje
Skvělá hra
Prostě další hra s VIP systémem. Každá hra s VIP je navržena tak, aby rychle vydělala peníze, než zmizí.
Nejde ani hrát. Chyba SDK lol
Miluji to
Nejnudnější hra vůbec.
Vítězný!!!!
Super
Kung hilig mo ay rpg na idle navrhl ko to pang palipas oras haahaha
Užívám si hru zatím jediným problémem, který mám, je, že všechny možnosti, jak sledovat reklamy na odměny, zobrazují zprávu o nedostupnosti reklamy.
V nejlepším případě nuda.
Doufám, že opravíte systém hodnocení plz
Odměna offline nefunguje!
SLOŽIT. Postup offline nefunguje. 2 dny v řadě žádné zisky a já jsem pro to na správné úrovni. Hra samotná je velmi nevýrazná. Je to 100% lineární hra bez možnosti hráčů, aby se vaše postava lišila od mé. Tjere nejsou žádné statistiky kromě HP a ATK. Také cikcak dungeon musí být přeskočitelný nebo zcela odstraněný. Je to pomalý, nudný dungeon, který musíte udělat 15KRÁT denně.
Podivný
😕
Je to velmi zábavná hra Ty 😁
Vlastně docela zábavné, solidní pro F2P
Podvodníci zničí všechno, nemá smysl utrácet peníze, pokud vás podvodníci mohou jen tak projít
Jednoduchý, za mě dobrý vizuál 9/10 je to skvělé.
Nežádoucí, zbytkový odpad
Úžasné hry!
Odměny prosím