Post by ininlujakerg on Mar 13, 2022 4:21:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на необмежену кількість грошей ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Досить круті ігри. Чудова графіка та контроль, але реклама нудна...
Більше реклами, ніж ігрового процесу. Досить весела гра, але це як 3 секунди гри на кожну хвилину плюс реклама.
Johnny Trigger - Sniper Game 액션 juu
Мені це подобається. Не так багато реклами, як танкові війни!!! Я грав на мільйоні рівнів, це весело знімати випадкові речі, коли це починає нудьгувати. (Пожежні гідранти тощо), як і в усіх іграх, ви можете проходити лише через таку кількість повторюваних рівнів. Подобається оригінальний Johnny T. Я все ще граю в обидва, щоб перевірити, чи щось додано
Класна гра!👍👍👍
збираюся видалити, реклама кожного разу, коли я переходжу на наступний рівень або екран змінюється, і це 1 постріл на бандита, півня, прицілювання, стрілянину знову..можно/повинно бути краще, але це не так
Добре, я на рівні 880. Поки всі рівні або складні збігаються один з одним. Тому? P.s: щоб уникнути багатьох реклам, використовуйте AdAway (android, root)
Johnny Trigger - Sniper Game Action bdl
Мені дуже подобається гра, легко підібрати та грати, але з проходженням рівнів це не стає важче. Я на рівні 495 і починаю трохи нудьгувати, тому це була б моя єдина критика
Багато реклами
Це було весело, але додавання з’являються щоразу після рівня, коли додавання зникнуть (насправді не зникнуть) буде 5
Справа в тому, що на 81 рівні є помилка. Я намагаюся розстріляти всіх 4 поганих хлопців. І вгадайте, що прийшли лише троє. Мене застрелила одна людина, яка була НЕВИДИМА! . Я пробував це більше ста разів, але не вийшло. Будь ласка, виправте це. Хоча на іншому рівні все в порядку. Я ставлю 2 зірки, тому що до 81 рівня це добре
Оголошення з’являлися щосекунди, щоразу, коли я провалив місію або щоразу, коли виконував місію. Я також бачив скарги на ту саму тему, тому хотів би їм допомогти. Увімкніть режим польоту та повністю вийдіть із гри після того, як ви це зробите, увійдіть у гру один раз mpre, і жодна реклама більше не з’являтиметься на вас
Все добре, але коли ви досягаєте рівня Serten, деякі емії не з’являються, але вони стріляють у вас, тому я сподіваюся, що це буде виправлено
Ще одна проста гра на навички стрільби, де ви не можете дозволити собі марно витрачати постріли, коли ви розтираєте, перевертаєтесь, стрибаєте та стріляєте в протилежні цілі. У хорошому настрої мені дуже подобається ця гра!
Це весела снайперська гра, на жаль, для багатьох реклам, і тепер мене стріляють цілі, які не видно. Інша проблема – неможливість вибрати зброю для оновлення. Оновлення ,, після півтора доби мене вбили двічі поспіль, бо пілот був привидом. Я не бачу його і не можу вдарити його, хоча я бачив, де він був з камери вбивства в першому раунді
Superr снайперська гра saygame, настільки захоплююча, весела та вбиває час. Додайте бінокль у цю гру, щоб ми могли бачити, де вороги. Додайте нові карти та зброю. Додайте кілька ворогів RPG, як-от ворогів-снайперів, які ви додали, і я хочу день і ніч у цій грі, у цій грі є лише день. У будь-якому випадку дякую за другу гру-тригер Джонні, Джонні – мій улюблений персонаж у ваших іграх. *ЧІ ви можете випустити нову стелс-гра для Джонні, як-от Hitman. Я буду чекати, щоб сказати гру. І створіть гру REDLIGHTGREEN LIGHT.
Cooking Dream Alkalmi ulvw
Весела гра, яка допомагає вбити час, якщо ви не проти дивитися більше реклами, ніж грати в гру. Грайте на рівні, дивіться рекламу, хочете оновити зброю, дивіться додавання, хочете отримати бонуси, дивіться рекламу. Усі ці оголошення завжди будуть тут, тому що є занадто багато людей, які бажають купити просту гру або заплатити за неї
Спочатку було цікаво, але потім рівні повторювалися. Потім, після гри протягом кількох тижнів, потрібен дозвіл, щоб дозволити їм використовувати особисті дані для націлювання реклами. Це не так весело... Видалення.
Непогано, купа реклами, як очікувалося, але весело.
Я був на рівні 300+, і вся гра була заблокована, і її не можна було перезапустити. Спробував примусово зупинити, перезавантажити телефон, нічого не вийшло. Довелося видалити додаток. Можна також сказати, що, коли рівні підвищуються, здається, що сценарії стрільби знову і знову одні й ті ж. У міру просування не виникає великої складності чи проблем.
Це так добре.Я дуже люблю гру, вона дуже проста і легка, креативна для цієї гри - бомба.
Сама гра цілком нормальна, але розробники такі: «Ми будемо дратувати вас рекламою інших наших ігор, поки ви не витратите гроші на видалення реклами». Видалено.
Нещодавно вони внесли деякі зміни, як-от рпг, машини, снайпери та гелікоптери, які чудові, але ігровий процес все ще занадто простий! Зробіть це важче! Додайте більше хлопців-снайперів! Мати відразу двох портфелів! Зробіть так, щоб більше ворогів поблизу заручників насправді вбивали їх.
Неможливо дивитися рекламу, щоб отримати ключі й просто отримати обертове колесо замість кнопки відтворення. Будь-які поради?
Гарна гра, але (ЩО БАГАТО ДОДАТКІВ) Я в кінцевому підсумку видалив програму на своєму телефоні, це почало мене дуже сильно дратувати
Чудова гра! Будь ласка, додайте сюжетну лінію, як і в іншій грі Johnny Trigger, і навіть діапазон стрільби, щоб потренуватися в снайперській стрільбі, щоб отримати миттєві ціни. Дякую!
Хороша гра.... Але не подобається, як free fire, я пропоную розробнику додати до гри більше графіки.
Це крута гра, але рівні однакові, просто повторюйте. А чому немає кнопки видалити рекламу?
Я думав, що старий тригер Джонні хороший, це дивовижно! Це дає абсолютно нове бачення Джонні тригера. Це просто дивовижно. Усі ті люди, які скаржаться на рекламу, просто вимкніть Wi-Fi та дані. Це так просто.
Весела гра, але я не можу отримати безкоштовні скіни, оновлення чи гроші; оновлювати вашу зброю дуже повільно! 😠
Чудова робота над новими гарматами, вертольоти та дрони додають у гру додатковий відтінок азарту, сподіваюся, у наступні дні ви знайдете ще кращі речі😊
Коли ви переміщаєте хрестики по екрану пальцем, перехрестя рухаються лише на міліметри в порівнянні з вашим пальцем, який насправді рухається в дюймах по екрану, що ускладнює пошук та/або переслідування цілі!
Це хороша гра. У мене є рекомендація 1, ви повинні мати можливість оновити свою зброю в будь-який момент, перш ніж почати рівень 2, ви повинні мати можливість стріляти без огляду
Спочатку весела гра, потім мені стало нудно грати в повторювані місії. Щоб отримати бонуси та оновлення, вам потрібно дивитися рекламу, що мене зовсім не турбує. Те, що мене дратує, так це контроль за не снайперськими місіями. Я ненавиджу те, як розробник зіпсував хорошу веселу гру.
я дуже люблю цю гру. Люди, які скаржаться на рекламу, ймовірно, не знають, як вимкнути Wi-Fi, щоб не показувати рекламу. але все одно ця гра лікує мою нудьгу і дуже весела. 5 зірок для мене.
Мені подобається гра, але є занадто багато реклами, наприклад, тривалістю 30 секунд, щоб грати менше за допомогою реклами, будь ласка. 🤬🤬🤬
Легко грати, як і більшість безкоштовних ігор, занадто багато реклами! Моя найбільша скарга на прогрес розвитку зброї. Я виконав місію 450, і все, на що я граю, це гроші, а витрачати їх немає на що! Давай, чоловіче!
Зараз навіть не можу відкрити гру. Серйозно, я хотів би повернути гроші зараз..
W Хороша гра, але ДУЖЕ забагато реклами. Після перших кількох рівнів це перетворюється на 30% ігрового часу, 70% на рекламу.
Я завжди любив цю гру, тому я був дуже радий знайти її тут. На жаль, реклами дуже багато. Це більше реклама, ніж гра. Соромно. 2* і видалено.
Мені подобається ця гра, якби ми могли рухатися, а бандити не змогли б втекти, я б оцінив цю гру на п’ять зірок, будь ласка, виправте це
Johnny's a trigger sniper — це весела гра, але їй потрібно більше босів, щоб перемогти, а також важко. У будь-якому разі вигравати гроші. Щоб покращити мій Drrong Warrior, щоб отримати набагато краще, щоб зберегти його Crazy Game World. ЗА, щоб знову жити мир
Ця гра настільки весела, що я не піклуюся про рекламу, і я сподіваюся, що гра отримає 100 зірок
Вау весела гра. Шкода, що реклама нестерпна. Мені подобається уявляти, що у розробників є важіль, який дозволяє їм контролювати кількість реклами, яка відображається за хвилину відтворення. Ці розробники підвищили його до 11.
Реклама на мене не працює. Я не можу отримати жодних предметів, які я виграв. Реклама "Golf Clash" завжди гальмує гру, і я втрачаю всі зароблені предмети. Крім того, гра чудова, але, будь ласка, виправте цю проблему. Тож навіть якщо реклама не спрацює, я все одно отримаю свої винагороди. Дякую.
Будь ласка, зробіть цю гру складною. У цій грі персонаж Джоні не може нікуди рухатися. Ви можете додати кілька рівнів, на яких Джоні тригер знаходиться у вертольоті або в транспортному засобі, що рухається тут і там, щоб це було дивовижно. Чи можете ви додати більше патронів в автоматичні гармати, а також збільшити швидкість їх стрільби. Якщо ви зробите ці оновлення, це буде найкраща снайперська гра. І я б поставив йому 100 зірок. 😃😃😃😃😃😃😃 Ви дуже важко попрацювали для цієї гри. Тож дякую за вашу наполегливу роботу, але настав час для більшого👍
Клас це фіноменально
Подобається простий стиль гри у стрільбі без підручника, і купіть це, адже це дійсно весело та насолоджуйтеся, просто торкніться та грайте Мені це подобається